- 
      Koszyk jest pusty
 - 
      x
 
Vitapol Smakers Dla Papużki Falistej 3w1 3szt
                
              Uzupełniający pokarm w trzech smakach: owocowym, miodowym oraz jajecznym dla papużki falistej. W opakowaniu 3 sztuki.
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 24 godziny | 
| Cena przesyłki | 20 | 
| Dostępność | 
            
                
                  Mało
                
                 | 
        
Zamówienie telefoniczne: 600233150
| Zostaw telefon | 
             | 
        
Vitapol Smakers Dla Papużki Falistej 3w1 3szt - Opis Produktu
Uzupełniający pokarm w trzech smakach: owocowym, miodowym oraz jajecznym dla papużki falistej. Smakers w trzech smakach do wyboru i to wszystko w jednym opakowaniu. Znajduje się tu jajeczny smakers dostarczający wartościowego białka kurzych jaj, niezbędnego w czasie lęgów i okresie pierzenia. Poza tym odżywczy smakers na bazie miodu, który oprócz właściwości leczniczych również wzmacnia organizm. Znajduje się tu również smakers owocowy pełen naturalnych witamin i minerałów. Idealnie uzupełnia codzienną dietę ptaków. Trzy smaki w 1 opakowaniu w 80% wykonywane ręcznie.
Skład
Owocowy:
- Proso żółte
 - Proso czerwone
 - Mąka z ziarna pszenicy
 - Nasiona nigru
 - Nasiona krokoszu barwierskiego
 - Owoc czarnego bzu
 - Wiórki kokosowe
 - Jabłko
 - Skórka pomarańczowa
 - Drożdże
 
Miodowy:
- Proso żółte
 - Proso czerwone
 - Owies łuskany
 - Sorgo czerwone
 - Siemię lniane
 - Nasiona konopi
 - Mąka z ziaren pszenicy
 
Jajeczny:
- Proso żółte
 - Mąka pszenna
 - Nasiona nigru
 - Drożdże
 - Produkty jajeczne suszone
 
Analiza Składu
- Białko surowe % (min) : 11
 - Oleje i tłuszcze surowe % (min) : 2,1
 - Włókno surowe % (max) : 9,7
 - Popiół surowy % (max) : 4,8
 - Wilgotność % (max) : 12
 
Dodatki
- Barwniki
 
Dawkowanie
Podawać codziennie.
Dodatkowe Informacje
Poddawane niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nie przekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.